Kroese Wevers

Ben je op zoek naar een professioneel subsidieadviesbureau? Dan is het zeker de moeite waard om in contact te komen met Kroese en Wevers. Voor alle bedrijven en organisaties is het zeer interessant om subsidies te ontvangen.

Maar waar de meeste bedrijven tegenaan lopen is het feit dat ze vaak niet weten hoe ze weten hoe ze deze subsidies moeten aanvragen of gewoonweg niet weten welke subsidies er beschikbaar zijn om aan te vragen.

Kroese Wevers helpt je met jouw subsidieadvies

Ze onderzoeken de mogelijkheden voor de financiering voor je innovatieprojecten of veranderprocessen. Ze zorgen voor een maximale subsidieopbrengst en daarnaast kunnen ze de voortgang monitoren, denken en werken actief mee.

Ze hebben in het verleden op succesvolle wijze regionale, nationale en Europese subsidies voor innovatieve bedrijven, overheden en kennis- en zorginstellingen gerealiseerd.

Kroese Wevers werkt nauw samen met de subsidieverstrekkende instanties en zijn dan ook goed bekend met de nationale en regionale subsidieregelingen. Zowel bedrijven in het MKB als grote ondernemingen laten we hier dagelijks van profiteren.

Website van Kroese Wevers