Tuinhuis kopen

Lugarde staat bekend als dé tuinhuizen specialist. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar. Daarbij kunnen wij advies geven over de opbouw van een blokhut, maar ook over het type tuinhuis dat het best bij u past en hoe u uw huis kunt inrichten.

Naast onze specialisten, is er ook een styling-specialist beschikbaar, zodat u altijd het juiste huisje kunt kiezen, dat bij uw tuin past. Het kopen van een tuinhuis vergt veel oriëntatie, maar de medewerkers van Lugarde zullen u de gehele rit bijstaan.

Tuinhuis kopen via de webwinkel Lugarde

Lugarde is gespecialiseerd in maatwerk. Naast ons aanbod van standaardmodellen kunnen we uw individuele wensen voor een tuinhuis op maat realiseren. Of u nou een modern vierkant tuinhuis, een rond of ovaal tuinhuis of een blokhut als (recreatie)woning wilt; bij Lugarde is alles mogelijk.

kunt ook zelf een tuinhuis kopen of blokhut ontwerpen met onze 3D-configurator. Laat u het designen liever aan ons over? Vraag dan gratis en vrijblijvend een maatwerkofferte aan met ons maatwerkformulier.

Vanzelfsprekend heeft u keuze uit verschillende dakvormen. Een plat dak, zadeldak, piramidedak, lessenaarsdak of een asymmetrisch dak, het is aan u. Geen zin om uw tuinhuis zelf te verven? Laat uw tuinhuis dan voorbehandelen en beitsen, of uw blokhut keteldruk-impregneren.

Met onze extra opties, zoals isolatie, binnenvloer, terrasvloer, glasschuifwanden en dergelijke maakt u van een tuinhuis of blokhut meer dan een opslagruimte.