Ballonvaren Amsterdam


Ballonvaren Amsterdam? Dat doet u natuurlijk altijd bij Ballonvaren.com. Het bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en heeft ondertussen duizenden ritjes met luchtballonnen achter de rug en mag zichzelf dan ook met trots de grootste ballonvaart aanbieder van Nederland noemen.

Ontdek Amsterdam met een ballonvaart

Ballonvaren.com is een professioneel, rijkserkend en landelijk opererend ballonvaartbedrijf wat sinds 2003 al vele tienduizenden particulieren en bedrijven een onvergetelijk avontuur heeft mogen bezorgen.

Met 12 heteluchtballonnen in eigen beheer behoren ze dan ook tot een van de grootste ballonvaart bedrijven van Europa. Daarnaast zijn ook nog lid van de meest belangrijke branche organisatie en streven ze er altijd na om iedereen een geweldige belevenis te bezorgen.

Je vaart altijd met extra ruime maanden met verhoogde randen, zodat iedereen bij hen aan het raam kan staan en veilig van de vlucht kunt genieten. Ze hebben verschillende luchtballonnen variƫren van 2 tot en met 20 personen. Voor meer informatie kun je het beste de website van Ballonvaren.com bezoeken.